Trainingen inline skaten 2018- Start 5 april

LET OP!! Trainingstijden zijn aangepast!

Inline-skaten, ook wel skeeleren genoemd, is een lekker actieve sport. Wil je kijken of dit iets voor jou is, kom dan eens meetrainen. De trainingen starten op donderdag 5 april 2018. Tijdens en na de trainingen is de kantine geopend. Neem bij vragen even contact op met een van de bestuursleden van de afdeling inline-skaten.

Groepen

Bij het Inline-skaten zijn er trainingsgroepen voor recreanten en wedstrijdrijders, waarbij de indeling afhankelijk is van leeftijd en niveau. Voor de jeugd zijn er 3 groepen, afhankelijk van leeftijd en niveau. Je kunt gewoon lekker meetrainen, als conditie- en techniektraining voor het schaatsen, maar je kunt ook meedoen aan regionale en/of landelijke wedstrijden.

Jeugd groep 1

Tijdstip: Maandag en donderdag – 18:30 – 19:45
Trainer maandag: Noëlle Buurma
Trainer donderdag: Marry Visser

Jeugd groep 2

Tijdstip: Maandag en donderdag – 18:30 – 19:45
Trainer maandag: Maikel Been
Trainer donderdag: Maikel Been

Jeugd groep 3

Tijdstip: Maandag en donderdag – 18:30 – 19:45
Trainer maandag: Marloes Groeneveld
Trainer donderdag: Marloes Groeneveld

Recreanten 1

Tijdstip: Maandag en donderdag – 18:30 – 19:45
Trainer maandag: Selena Lamain
Trainer donderdag: Niek Engelhart

Recreanten 2 en wedstrijdgroep

Tijdstip: Maandag en donderdag – 19:45 – 21:00
Trainer maandag: Selena Lamain
Trainer donderdag: Niek Engelhart

Marathonrijders en snelste recreanten

Tijdstip: Maandag – 19:45 – 21:00 op de baan of 19:00 – 20:30 buiten de baan
Trainer maandag: Albert Bakker

Locatie trainingen

De trainingen worden gegeven op de skatebaan in Ten Boer, tien mooie fietskilometers van Kardinge verwijderd. Dat is aan de Riekele Prinsstraat in Ten Boer. Het is een asfaltbaan waar het bovendien vaak mooi weer is. Als het slecht weer is of dreigt te worden, wordt uitgeweken naar de overdekte baan van Kardinge. Raadpleeg bij twijfel de site, Facebookpagina of Twitterpagina van YVG. Uiterlijk 17.30 uur op de desbetreffende dag, staat een melding als de training niet doorgaat in Ten Boer.

Veiligheid: Op de baan in Ten Boer is het dragen van een helm verplicht. Hand/polsbeschermers, knie- en elleboogbeschermers zijn aan te raden. Op de baan rijden de snelle rijders links, de langzamere rijders houden rechts.

Vakanties

De trainingen vervallen op Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag. Tijdens de zomervakantie wordt er 6 weken op beide dagen 1 trainingsuur aangeboden, van 18.30 uur tot 19.45 uur.